Адитиви

Сив силикон

920 ден

Металните делови (алуминиум, леано железо, челик и така натаму) ги прави водоотпорни . Обезбедува долготрајна водоотпорна заштита и останува еластичен.… read more

Compare

SKU:
COD. Bt19225
Brand:
BLUE
view all details

Description

Металните делови (алуминиум, леано железо, челик и така натаму) ги прави водоотпорни . Обезбедува долготрајна водоотпорна заштита и останува еластичен. Ги поврзува каналите за заптивање со различни големини. Тој е отпорен на вода, солена вода, маст, масло, детергенти, јаглеводороди, разредени киселини и азотни раствори, како и многу други хемиски супстанции. Тој обезбедува долготрајна водоотпорна заштита, без потреба за демонтирање на компонентите. Одличен е за заптивање на делови на моторот и на менувачот на најновите Рено автомобили.

Пакување 12 x 225 ml