• Пена за чистење на клима уред

Адитиви

Пена за чистење на клима уред

700 ден

Го чисти и дезинфицира системот за климатизација, со што се овозможува тој да работи поефикасно и да гарантира одлична климатизација.… read more

Compare

SKU:
COD. Bc02025
Brand:
BLUE
view all details

Description

Го чисти и дезинфицира системот за климатизација, со што се овозможува тој да работи поефикасно и да гарантира одлична климатизација. Се користи особено по долги периоди на неактивност, го елиминира изворот на лоши мириси, бактерии, микроорганизми, габи и го спречува нивното формирање. Производот е активна пена која ги врши своите активности за 30 минути, елиминирајќи ја нечистотијата од цевката за кондензација.

Пакување 12 x 250 ml